Smart Home

Blogunkon tárgyalt számos kérdés mellett szeretnénk részletesebben bemutatni szolgáltatásunkat és a Smart Home rendszerekben rejlő lehetőségeket, valamint eloszlatni néhány tévhitet, amelyek jelenleg a köztudatban élnek az okos otthonokkal kapcsolatban.

FIBARO SMART HOME

Vállalkozásunk igény szerint többféle okos otthon rendszerrel is foglalkozik. Azonban elsősorban a FIBARO Smart Home System vezeték nélküli termékeire specializálódtunk annak érdekében, hogy egy komplett rendszer minden tulajdonságát kitudjuk használni, valamint minden igényt kielégítő univerzális rendszert építhessünk.

A FIBARO egy Európai okos otthon eszközöket és rendszer komponenseket gyártó vállalat. Termékei vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs technológiát alkalmazó, rendkívül kompakt, univerzális és megbízható eszközök, amelyek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Vállalkozásunk a hivatalos magyarországi márkaképviselet elismert telepítő és értékesítő partnere.

Vezeték nélküli okos otthon rendszerek előnyei:

 • Telepítése már meglévő és építés alatt álló otthonokba is vésés, bontás, fúrás és kábelezés nélkül telepíthető.
 • A rendszer rugalmas, érzékelői igény szerint bármikor bárhova áthelyezhető.
 • Bármikor bővíthető minden kényelmetlenség nélkül, csupán az új eszközök programozása szükséges.
 • A rendszer korlátlan funkcionalitása, amelyet csak a vevő egyedi igényei , és elképzelései szabnak meg.
 • Költözés esetén a komplett rendszer bármikor kiszerelhető, és áttelepíthető.
 • Telefonos applikáció segítségével bárhonnan hozzáférhetünk a rendszerünk beállításaihoz, manuálisan bármikor felülírhatók az előre programozott funkciók.

Ajánlatkérés, tervezés, kivitelezés menete.

Egy Smart Home rendszer kivitelezése három részből épül fel:

 1. Igények felmérése, egyeztetés, konfiguráció.
 2. Telepítés, kivitelezés
 3. Programozás
 1. Ahhoz, hogy pontosan meghatározható legyen a szükséges okos otthon rendszer, nélkülözhetetlen a megrendelővel történő egyeztetés. Minden rendszer egyedi módon épül fel, a szükséges igények egyénenként változnak. Nem beszélve az automatizálni kívánt épületek változatosságáról. Ezen okokból kifolyólag az ajánlatkérés előtt a telefonos, illetve személyes megbeszélés nélkülözhetetlen.
 2. Telepítés során a rendszer tervezésével kezdődik a folyamat, ezután végleges árajánlat után megrendelés esetén megkezdődik az eszközök telepítése, beépítése, valamint a rendszer előzetes konfigurációja.
 3. Az utolsó lépés a rendszer programozása, amely megvalósítja a vevő igényeinek megfelelő működést, a szükséges fő funkciók integrálásra kerülnek a hálózatba. Ezek után a megrendelőnek már csak a szokásaihoz kell hangolnia az okos otthon rendszer egyedi beállításait, amelyek már telefonos applikáción keresztül bármikor bárhonnan elvégezhetők.

Smart Home szolgáltatások, Árak

További felmerülő kérdések esetén kérjük tekintse meg Smart Home rendszerekkel kapcsolatos Blog bejegyzéseinket melyek szintén sok hasznos információt tartalmaznak. Valamint tegye fel egyedi kérdését a Fórum menüpontban, ahol minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Személyes konzultációval kapcsolatban keressen minket Elérhetőségeinken bizalommal.